Няма те, пред мен букет цветя.
Нелепо е, но всяко цвете с твоите очи ме гледа
и странно чувам топъл, екзалтиран глас,
звучащ чувствително при загуба и при победа.
Представям си ръцете ти как нежно милват
и подреждат тази пъстра икебана.
Дали го правиш от любов към красота
или превързваш на душата рана?!
© Иван Иванов Все права защищены