Няма вече угодѝя,
няма вече прокопсѝя.
Всеки е накривил шия,
гордо вирнал е главата.
А навред е немотия,
а навред е простотия.
Пак ни учи акълия,
ще се наредят нещата.
Пощата ще си изтрия,
телефона ще разбия
и бушона ще развия.
Хващам още днес гората.
© Хари Спасов Все права защищены