21.04.2018 г., 0:28 ч.

Няма угодѝя 

  Поезия » Друга
481 2 14

                 Няма вече угодѝя,

                 няма вече прокопсѝя.

                 Всеки е накривил шия,

                 гордо вирнал е главата.

 

                 А навред е немотия,

                 а навред е простотия.

                 Пак ни учи акълия,

                 ще се наредят нещата.

 

                 Пощата ще си изтрия,

                 телефона ще разбия

                 и бушона ще развия.

                 Хващам още днес гората.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??