23 дек. 2008 г., 01:01

Нямах 

  Поэзия » Другая
824 0 1
Нямах криле, за да летя из света...
Нямах магически сили,
за да направя каквото желая.
Нямах слушател,
за да изслуша мъките ми...
Нямах майка, която да ме
стопли с обичта си...
Нямах приятели, които
да ме развличат...
Нямах радостта, която ми е
нужна, за да стана щастлива,
но имах глава, пълна с мечти,
които ме карат да си мисля,
че всичко си имам, за да успея!!!

© Сабрина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??