14 нояб. 2024 г., 10:12

Нямам чувства 

  Поэзия » Любовная
64 2 0
      Нямам чувства

 

Когато свърши любовта,

не хващай моята ръка!

Аз нямам чувства да ти дам,

обичаш друга и го знам.

 

Поглеждам в твоите очи,

сърцето ми до днес мълчи,

не може нищо да прости,

душата страда и боли.

 

Аз нямам чувства да ти дам,

обичаш друга и го знам.

Кралица чудна е нощта,

светът е пълен с чудеса.

 

Навън е само тишина,

изпълнена със самота.

Аз нямам чувства да ти дам,

обичаш друга и го знам.

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??