Нямaм сили да си отида,
но налага се да го направя.
Обичам те, а това не бива!
На такива чувства как да сложа края?!
Сдържам в очите сълзи горещи,
докоснеме ли се, бият лудо нашите сърца,
но трябва да избягвам с тебе срещи,
забранена е за нас любовта.
Тръгвам, но не казвам "сбогом",
обърни се и в очите ми погледни!
"ОБИЧАМ ТЕ БЕЗКРАЙНО МНОГО",
пише със големи буквички.
За сбогом дай ми последна целувка,
погали ми нежно лицето,
пожелай ми да бъда щастлива
и с ръка докосни ми сърцето.
Подари ми прегръдка нежна
и последно кажи "обичам те"!
Искам да видя усмивка последна,
и ще тръгна, за да не реша да остана в твоите ръце.
© Пролетното момиче Все права защищены