Mar 17, 2009, 9:32 AM

Нямaм сили 

  Poetry » Love
587 0 3

Нямaм сили да си отида,

но налага се да го направя.

Обичам те, а това не бива!

На такива чувства как да сложа края?!


Сдържам в очите сълзи горещи,

докоснеме ли се, бият лудо нашите сърца,

но трябва да избягвам с тебе срещи,

забранена е за нас любовта.


Тръгвам, но не казвам "сбогом",

обърни се и в очите ми погледни!

"ОБИЧАМ ТЕ БЕЗКРАЙНО МНОГО",

пише със големи буквички.


За сбогом дай ми последна целувка,

погали ми нежно лицето,

пожелай ми да бъда щастлива

и с ръка докосни ми сърцето.


Подари ми прегръдка нежна

и последно кажи "обичам те"!

Искам да видя усмивка последна,

и ще тръгна, за да не реша да остана в твоите ръце.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??