23 мая 2014 г., 13:11

Нямам време 

  Поэзия
656 0 8

НЯМАМ ВРЕМЕ

 

Нямам време за твойте лъжи,

мили мой, май не ти стана ясно,

че жена не с лъжи се държи!

Е, надявам се все да пораснеш!

 

Нямам време за твойте игри –

като клоун без маска играеш!

Предвидим си. Ужасно дори!

Колко скучен си, само да знаеш!

 

Нямам време да тичам след теб,

мъж единствен не си на земята!

Не ме чакай довечера в шест.

Покани си добрата позната!

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??