28 мая 2013 г., 23:32

Нзад към патриархата 

  Поэзия » Философская
456 0 0

Не разбирам феминистките!

Говорете си каквото искате!

Жената е нежна! Тя дава живот!

Тя носи надежда! Топли своя имот!

Има нужда от сила! От мъж!

Да я закрила от зло, от слънце, от дъжд!

Не вярвам жена да хареса някой женствен младеж!

Дори да е фин, изтънчен и свеж!

Дори, ако е властна и напориста,

тя би избрала пред него спортиста!

Защо е тогава тази нагласа?

Да доминираш над мъж, дори за няколко часа!

Ех, жени! Жени феминистки!

Вие не знаете своята сила!

Бъдете слаби! Търсете закрила!

Позволете да ви ухажват! Бъдете красиви!

Повярвайте!

Само мъжете могат да ви направят щастливи!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??