Обещай да ме обичаш.
Обещай да си живеца в мен.
Обещай ми слънце, буря,
изгрев, залез - всеки ден!
Обещай ми вяра, нежност,
рози истински - с бодли,
че живота не е песен,
със сърцето ми бъди!
И приятел и любовник,
поощрител и критик,
истински, добър, грижовен,
вик на болка или стих.
Обещай да ме обичаш,
даже и да те боли!
Обещах да си единствен
и в сърцето, и в мечтите!
© Шопландия Софийска Все права защищены