7 нояб. 2013 г., 22:15

Обещание 

  Поэзия » Другая
463 0 1
Заспивам мислейки сега,
че имам туй, което заслужавам,
приятел стопли моята душа,
със думи, що не ще забравя!

Обичам те, където и да сме,
да споделя със теб е нещо свято,
поплаках даже от сърце
и пак почувствах, че е лято!

Навярно знаеш, че си ти,
щом тези редове прочиташ,
съдбата е такава и боли,
как бързо тоз живот отлита!
 
Но с теб си обещахме пред света,
ще търсим щастието земно,
и ако то избягва ни сега,
ще го открием щом ни е потребно!

© Емилиан Примов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??