31 дек. 2005 г., 15:43

ОБЕЩАНИЕ 

  Поэзия
617 0 0

 

ОБЕЩАНИЕ

И все си обещавам –

ще почна да мълча.

Ще почна думите си да подбирам,

ще бъда примерна, добра.

Ще спра да споря вечно,

да съобщавам дразнещи неща.

Ще спра да казвам истини,

които  предизвикват гняв.

Ще бъда кротка като мравка,

понесла сламчица трева.

Бих искала тогава да ми кажеш –

харесва ли ти новото ми Аз?

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??