Dec 31, 2005, 3:43 PM

ОБЕЩАНИЕ 

  Poetry
613 0 0

 

ОБЕЩАНИЕ

И все си обещавам –

ще почна да мълча.

Ще почна думите си да подбирам,

ще бъда примерна, добра.

Ще спра да споря вечно,

да съобщавам дразнещи неща.

Ще спра да казвам истини,

които  предизвикват гняв.

Ще бъда кротка като мравка,

понесла сламчица трева.

Бих искала тогава да ми кажеш –

харесва ли ти новото ми Аз?

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??