Младежите от Харвард
ни обещават днес:
На всички да докарват
по туба руски грес.
Да жънем с тях успехи,
животът да е прост.
На плаж да ходи всеки
под трети Дунав мост.
Да крачим във тунели
под Стара планина.
Красиви, горди, смели
да ходим по вода!
По четри магистрали
да стигаме Бургас.
В най-бедните квартали
да пуснат щатска газ.
С корупция под нулата,
без кражби и делби
вовеки да празнуваме
в далечни бъднини.
Юри
Йовев
Ноември
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены
Обещано … неизпълнено! 😀