7 мая 2009 г., 22:37

Обезболяващо... 

  Поэзия » Любовная
665 0 2

Добре ли си?... Знам, че те боли,
затова притеснявам се толкова.
Сълзи напират в моите очи,
защото и аз чувствам болката.

Съжалявам, не искам да те боли,
да ти олекне бих дала всичко.
Едва ли ти помагат думите ми,
но едно знай - не си самичко.

Да можех само да намеря лек,
бих отишла даже до ада.
Защото знам - не си ти човек,
който заслужава да страда.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??