Цяла сутрин по брега,
търсиш мидичка красива.
Дар за любимата жена,
от морето и вълната синьо сива.
Като дете на пясъка се радваш,
а очите тъмни, светят с обич.
А щом звъне телефона, скачаш
на мига, усмивка на лицето грейва.
Радостта е в душата твоя,
щом дарена е с голямата любов.
Да летиш криле ти дава,
там към своите мечти и зов.
© Елена Все права защищены