30.09.2015 г., 22:26 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
442 0 1

Цяла сутрин по брега,

търсиш мидичка красива.

Дар за любимата жена,

от морето и вълната синьо сива.

 

Като дете на пясъка се радваш,

а очите тъмни, светят с обич.

А щом звъне телефона, скачаш

на мига, усмивка на лицето грейва.

 

Радостта е в душата твоя,

щом дарена е с голямата любов.

Да летиш криле ти дава,

там към своите мечти и зов.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??