24 дек. 2011 г., 23:42

Обич 

  Поэзия » Другая
660 0 7

избрах България
очите на жена
мама в тях
Балкана стар
Пирин с мурите
Рила и звездите
моята звездичка
тъмнокоса жена
танците
Дунавското
птица е
ръцете
по тях копнея
стъпките ù меки
решителността
плахост на кошута
Ширто
красиво е
с теб
Родопите
чановете
нежността

обич моя

единствена и последна

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??