20 дек. 2018 г., 14:15

Обич 

  Поэзия
577 1 5

Бъди за мене светлина

А аз ще те обичам

Ще бъда твоя топлина

Обгърнала света ти до отричане

 

От теб ще е това отричане

А аз ще гледам страшно

Тъжна и горяща обич

Ще остане там на скрина прашен

 

Но това ще бъде някога

Защото днеска съм кокиче

А ти сняг си непреодолим

Ледът ще спукам като влюбено момиче

За мене ти ще бъдеш още по-любим

 

Името ти тази нощ е мое

Любов е:понякога е моя

Понякога на друга

Сърцето ми е твое

Само твое до полуда

 

И то ще остарее

В случайна нощ ще остарее

Ще си тръгне за да пие

Да забрави

Няма да успее

Стопено и ограбено

Ще онемее за да се погуби

За да може себе си и тебе да забрави

© Любов Никифорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??