21 окт. 2022 г., 11:19

Обич 

  Поэзия » Любовная
691 0 2
Обич

Не ме кори, че много те обичам,

за това аз нямам никаква вина.

Твоето име непрекъснато изричам…

За мен ти си най-прекрасната жена!

 

Прости ми, че не мога да ти се наситя,

да ти се любувам с погледа си син…

Да можех, щях душата ти да накитя:

на всяка нейна фибра – по един рубин.

 

А ако някога си тръгна аз без време,

и останеш ти без мене – тъжна, няма…

Отвъд…душата ми тъга ще я обземе.

И ще се моля да се съберем пак двама.

© Валентин Кабакчиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??