4 сент. 2019 г., 21:51

Обич до забрава 

  Поэзия » Любовная
460 1 1

ОБИЧ до забрава

 

Ти си АНГЕЛА небесен
слязъл на земята прероден,
умен, смел, красив, чудесен,
твоят образ диша в мен!!!

Ваеш ОБИЧ до забрава,
с нежност галиш ми духа,
с тебе Слънцето изгрява,
а с нощта си моята Луна!!!

Вечно с тебе ще живея,
приказка си, цялата земя,
а в очите твои – хубавея –
като най-сияйната звезда!!!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??