1 дек. 2016 г., 15:21

Обич и любов 

  Поэзия » Любовная
812 1 0

Дни и нощи наред се молех

за малко обич и любов...

Дни и нощи не съм спала,

постоянно мислех ли и

мислех дали ще срещна някога

Любовта, дали ще получа някога

и обичта за,която съм мечтала...

Молех се на Господ някой ден

и при мене да дойде човек,

който да ми каже, че ме обича

и ,че неговата любов е истинска

и искрена...

Най-накрая това се случи не

чаках дълго до мене застана

човек с истинско и искрено сърце

без лъжи, без фалшиви обещания

и фалшиви думи за обич и любов...

Той застана пред мене и ми каза:

„Мила моя, много те обичам и искам

да бъда с тебе сега и завинаги,защото

в тебе намерих моята половинка...“

Благодарение на него разбрах

значението на двете думи какво е обич и

какво е любовта, той ме накара да

се чувствам истинска и желана от

него жена...

Той ми каза, че в мене е видял

това, което не беше виждал в друга,

той мене видя едно скромно,свито,

невинно и жизнено момиче с желание

за живот...

Обичам го и винаги ще

го обичам докато докато сърцето ми

още бие, защото то ще бие само и

единствено за него!!!!

© Виолета Перфанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??