14 окт. 2009 г., 22:03

Обич моя 

  Поэзия
772 0 10

Обич моя -

огнена жарава,

още не разпалена,

а следи остава!

 

Обич моя -

цвете не цъфтяло,

цвете не откъснато -

смазано и стъпкано!

 

Обич моя -

слънце не изгряло -

сърце разтревожено,

насред пътя спряло!

 

Обич моя -

песен не изпята,

ручей бликнал и след миг

върнал се в земята!

 

Обич моя -

свидна и изстрадана!

От теб само ми остана

Обич - жива рана!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??