Обич във обич
Обич ни свързва - любов голяма,
предана, силна и без измама.
Обич, която все ни огрява,
сила, надежда, вяра ни дава.
Огън запален, който ни топли
във буйна радост и тихи вопли.
Ту в пламък лумне и аленее,
ту - въглен гаснещ... Но все живее...
И преминават дни и недели -
радост познали, болка видели.
Пак длани с длани все се преплитат,
време не мерят, нищо не питат.
Че що е време? Да си отива!
Обич във обич нека се влива!
© Стойна Димова Все права защищены