Sep 3, 2014, 10:54 PM

Обич във обич 

  Poetry » Love
349 0 2

                                        Обич   във  обич  

 

 

                          Обич ни свързва - любов голяма,

                          предана, силна и без измама. 

                          Обич, която все ни огрява,

                          сила, надежда, вяра ни дава.

                          Огън  запален, който ни топли

                          във буйна радост и тихи вопли.

                          Ту в пламък лумне и аленее,

                          ту - въглен гаснещ... Но все живее...

                          И преминават дни и недели -

                          радост познали, болка видели.

                          Пак длани с длани все се преплитат,

                          време не мерят, нищо не питат.

 

                         

                          Че що е време? Да си отива!

                          Обич във обич нека се влива!

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??