9 февр. 2018 г., 08:29  

Любов 

  Поэзия » Любовная
839 4 16

/само от глаголи/

 

Обича. Разпалва. Гори.
Живее. Диша. Предрича.
Пише. Римува. Твори.
Мечтае. Мисли. Изрича.

 

Пее. Лудува. Лети.
Омайва. Вярва. Увлича.
Разпъпва. Ухае. Цъфти.
Светлее. Дарява. Обрича.

 

Отдава. Прощава. Мълчи.
Изгаря. Тлее. Ревнува.
Роптае. Пропада. Греши.
Страда. Более. Тъгува.

 

Ридае. Отлита. Расте.
Жадува.Търси. Наднича. 
Среща. Рискува. Пламти.
Възражда. Танцува. Обича.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??