11 авг. 2009 г., 22:31

Обичах да ти казвам 

  Поэзия
523 0 3

Обичах да ти казвам

 

Обичах  да ти казвам, че не мога

да те обичам по-безумно от това.

Дори и онемяла от тревога,

все още те обичам и сега.

 

Тревожни са любимите ми южни нощи.

Сълзите ми превърнаха се в лунен прах.

Любовни мисли ме спохождат още,

щом сетя се за тебе нощем аз.

 

Изгубих те, но знам - ще те намеря...

Ще те прегърна с двете си ръце.

Пред нас ще се отворят Райски двери

и ще се слее твоето със моето сърце...

 

Обичах  да ти казвам,  че съм твоя...

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??