Обичах те безрезервно,
но ти не осъзна това.
Накара ме да се лутам безцелно,
не сподели с мен любовта.
Мечтаех за малко нежност,
било то само допир по моята ръка.
Дори и да го направиш с небрежност,
но ти подари ми само тъга.
С думата "здравей" ме отминаваш,
но за мен не е достатъчно това.
Изобщо ли не осъзнаваш,
че даряваш ми самота.
© Пролетното момиче Все права защищены