Apr 2, 2013, 3:02 PM

Обичах те 

  Poetry » Love
486 0 0

Обичах те безрезервно,

но ти не осъзна това.

Накара ме да се лутам безцелно,

не сподели  с мен любовта.

 

Мечтаех за малко нежност,

било то само допир по моята ръка.

Дори и да го направиш с небрежност,

но ти подари ми само тъга.

 

С думата "здравей" ме отминаваш,

но за мен не е достатъчно това.

Изобщо ли не осъзнаваш,

че даряваш ми самота.

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??