9 дек. 2006 г., 20:30

Обичах те 

  Поэзия
620 0 1
Гледам в очите очите ти неверни Гледаш как очите ми сълзят, Как можах отново да повярвам, на лъжите ти, на думите, на сърцето си? Виждах как с нея ти танцуваш, Виждах те с нея да флиртуваш, Какво намери ти в нея, обич ли, хубост ли, вярност ли? Няма вече да повярвам, Няма никога да ти простя Обичах те, да обичах те, а сега съм пак сама.


© Юлия Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На мене страшно много ми харесва,поздравления...
Предложения
: ??:??