Обичай се, дори да ти е трудно!
Обичай се, без капка срам!
Обичай се, защото утре
ще разбереш, че цял живот си сам!
Обичай хората любими също,
защото те са твоят изпит тук.
Обичай ги, за да не плачеш утре,
когато свърши земният им път!
Обичай нашата планета,
защото тя е твоя майка и уютен кът.
Обичай я Земята наша, клета,
за да има къде децата твои да растат.
Обичай, туй ми е съвета!
Изпълни сърцето си с любов!
Живеем с една утеха-
даряваме ли обич, ще се върне благослов!
13.07.2022 Ким Джаксън
© Боряна Христова Все права защищены
Благодаря, че си тук! ❤