Обичай ме, колкото
и на далеч да съм,
обичай ме, колкото
и да съм различен.
Обичай ме истински,
без материални средства.
Любовта ти към мене
искам да видя.
С топли ръце
ме прегърни,
с отворено сърце,
любовта си, ми подари.
Видях свят
изпълнен с болка,
тъга и умраза,
който сърцето ми сломи.
Нуждая се от
твоята обич,
за да оцелея
в студения свят.
Обичам те с
цялото си сърце,
както ти
обичаш мене.
© Stoycho Kolev Все права защищены