2.04.2017 г., 0:51 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
763 2 1

Обичай ме, колкото

и на далеч да съм,

обичай ме, колкото

и да съм различен.

 

Обичай ме истински,

без материални средства.

Любовта ти към мене

искам да видя.

 

С топли ръце

ме прегърни,

с отворено сърце,

любовта си, ми подари.

 

Видях свят

изпълнен с болка,

тъга и умраза,

който сърцето ми сломи.

 

Нуждая се от

твоята обич,

за да оцелея

в студения свят.

 

Обичам те с

цялото си сърце,

както ти

обичаш мене.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Това е 10-тото ми произведение в сайта. Благодаря на всеки, който чете мойте произведения!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??