16 июн. 2007 г., 00:55

ОБИЧАЙ МЕ 

  Поэзия
946 0 4

Обичай ме на лунна светлина,
за теб ще бъда лунното момиче.                                                                                      
Обичай ме и с мъничко тъга,                                                                                                
че можеш само нощем да ме имаш.                                                                                    
Не ме разлюбвай през деня,                                                                                           
когато ще съм огнена и златна.                                                                                   
Обичай ме и чакай пак нощта                                                                                               
със своите звезди да ни прегърне.

© Маргарита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??