Недей, не спирай! Нищо, че е рано,
обичай ме, дори и да съмнало.
Дори, когато свит от стари рани,
прегръщаш нови, ако се е стъмнило!
Не си припомняй, миналото свърши,
ела и прегърни ме, дай си време!
Тя, любовта не е прекършена
и чака своето от теб да вземе!
Не се отказвай, винаги ме искай
и може някой ден съвсем да не усетиш,
как станала съм част от теб наистина
и как без мене не понасяш снеговете!
© Екатерина Спасова Все права защищены