2.10.2014 г., 10:22 ч.

Обичай ме и дай си време 

  Поезия » Любовна
445 0 0

 

Недей, не спирай! Нищо, че е рано,

обичай ме, дори и да съмнало.

Дори, когато свит от стари рани,

прегръщаш нови, ако се е стъмнило!

 

Не си припомняй, миналото свърши,

ела и прегърни ме, дай си време!

Тя, любовта  не е прекършена

и чака своето от теб  да вземе!

 

Не се отказвай, винаги ме искай

и може някой ден съвсем да не усетиш,

как станала съм част от теб наистина

и как без мене не понасяш снеговете!

 

 

 

 

 

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??