24 апр. 2013 г., 15:36  

Обичай ме и никога няма да бъдеш самотен 

  Поэзия » Любовная
865 0 1

Не искам за заспивам без теб.

Привързах се силно, сега ме оставяш.

Не искам да заспивам без теб, целуни ме.

 

Избягваш ме, усещам как бавно започваш да изчезваш.

Усещам болка, болката по изгубена любов.

Отново ще съм жертва, ще ме наранят.

Малките постъпки, нараняват най-дълбоко, 

оставят малки дълбоки дупки в сърцето, загубено по теб.

 

Пречупваш ме, изгаряш ме.

Но защо? Използвай ме.

Обичай ме и никога няма да бъдеш самотен.

© Въображение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??