12 дек. 2008 г., 19:16

Обичай ме с моето сърце 

  Поэзия » Любовная
1217 2 24

Обичай ме със моето сърце.

Със мойта ненаситност ме поискай.

Във огъня пъхни за мен ръце.

През болката с усмивка ме притискай.

 

Листото съм. Последното. Във теб.

С шамари ветровете ме откъртват.

Слана и дъжд сковават ме във лед.

На косъм се въртя... Не ме откъсват.

 

На екс изпий ме. Все ми е едно

дали след днеска утре ще ни има.

До смърт душепреливане е то...

По дяволите всичко да отива.

 

Обичай ме със моето сърце...

Лъжи, кради, пълзи по- низш от червей...

Литни, след туй падни- прибрал криле...

Но в сянка от любов не ме погребвай.

© Гергана Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??