30 янв. 2008 г., 07:54

обичал ли си 

  Поэзия » Любовная
494 0 0

Обичал ли си някога

и стардал ли си за любовта?

Това е да си живял

като в сбъдната мечта.

Няма нищо по-красиво от това -

да се бориш за любовта.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??