3 апр. 2021 г., 15:48  

Обичам... 

  Поэзия » Любовная
534 5 18

Обичам да се губя

в гъстата гора

на целувките ти,

в храсталаците на илюзиите,

под сенките на истините.

Обичам да се къпя

в пенливите реки

на желанията,

извиращи от очите ти

и да плувам по течението на мечтите...

Обичам да усещам

нежния вятър на пръстите ти,

галещи косите ми,

промъкващ се

зад най-крехките

клонки на очакването...

Обичам да заспивам

в топлите ти обятия,

в които приспиваш тъгата ми,

люлеейки най-пъстрите ми спомени

в люлката на неизказани признания...

Обичам...

 

https://www.youtube.com/watch?v=695Q1C4-6gY

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??