18 авг. 2023 г., 09:45

Летен рай 

  Поэзия
212 2 6

Лятото лети безкрай

от октомри чак до май,

юнско-юлския модел

в август продължава смел,

 

щом септември се роди

лятото се нареди

в него, цял годишен рай,

в лято ли съм, я познай?

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??