9 окт. 2006 г., 12:19

Обичам 

  Поэзия
764 0 2
Обичам морето под пълна луна,
обичам да гледам как падат листа,
обичам в скалите разбита вълна,
обичам да плача самотно в нощта.

Обичам да гледам в очите смъртта-
и как гасне животът тъжно във тях,
обичам да страдам ранена в страстта,
обичам да слушам горчивия смях.

Обичам в изгрева да губя бляна,
в залеза да съжалявам за това,
обичам да чувствам кървава рана
как мене раздира с горчиви слова.

Обичам и тебе окъпан във грях,
обичам те мил и чаровен,жесток,
но мразя живота,а жива във страх
се губя аз в цигарен дим и в смог... 

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??