24 янв. 2010 г., 14:44

Обичам... 

  Поэзия » Философская
698 0 2

Беззвучна маточна тръба, хрющял и плюнка,

          и вода,

урина, чай, а любовта

         се гърчи и увива.

 

 Безброй преплетени стебла, последен дъх.

Кръвта шурти като река в живота -

         бой за слива.

 

Пробой в надбъбречна жлеза, каква подута епифиза,

а черен дроб на създърма.

        Обичам мозъчната криза.

© Милен Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??