24 ene 2010, 14:44

Обичам... 

  Poesía » Filosófica
696 0 2

Беззвучна маточна тръба, хрющял и плюнка,

          и вода,

урина, чай, а любовта

         се гърчи и увива.

 

 Безброй преплетени стебла, последен дъх.

Кръвта шурти като река в живота -

         бой за слива.

 

Пробой в надбъбречна жлеза, каква подута епифиза,

а черен дроб на създърма.

        Обичам мозъчната криза.

© Милен Владов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??