Беззвучна маточна тръба, хрющял и плюнка,
и вода,
урина, чай, а любовта
се гърчи и увива.
Безброй преплетени стебла, последен дъх.
Кръвта шурти като река в живота -
бой за слива.
Пробой в надбъбречна жлеза, каква подута епифиза,
а черен дроб на създърма.
Обичам мозъчната криза.
© Милен Владов All rights reserved.
забавно е!
Поздрави!