17 мар. 2012 г., 23:33

Обичам 

  Поэзия » Любовная
731 0 1

... а те обичам, ей така,
напук, на инат те обичам.
Не искам да те държа за ръка,
не искам в очите ти да надничам.
Не искам да те гоня отново, любов,
не искам да страдам за тебе.
Аз искам живот светъл и нов,
за мъка нямам повече време.
Не искам още молитви да шепна,
не искам пак да се вричам,
но когато ръка ти протегна,
напук на всички тези неща пак те обичам, обичам, обичам...

© Надежда Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??