Обичам те, ще те обичам,
дори да ме презираш ти,
сърцето си на теб обричам -
пъди ме, но не ме мрази.
Дано даде съдбата да срещнеш любовта
и с нея да се случи всичко онова,
което аз изстрадах, изстрадах, но разбрах,
че любовта е само за хора със сърца.
Гласът ми и очите, и устните дори -
били са само твои, но ти не оцени...
Една любов, която мен цял изпепели.
© Наско Все права защищены