16 dic 2008, 20:29

Oбичам 

  Poesía
989 1 3

Обичам те, ще те обичам,

дори да ме презираш ти,

сърцето си на теб обричам -

пъди ме, но не ме мрази.

Дано даде съдбата да срещнеш любовта

и с нея да се случи всичко онова,

което аз изстрадах, изстрадах, но разбрах,

че любовта е само за хора със сърца.

Гласът ми и очите, и устните дори -

били са само твои, но ти не оцени...

Една любов, която мен цял изпепели.

© Наско Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??