Обичам го
"Още колко ще трябва да чакам
ти да се умориш да бъдеш сама?
Още колко да те обикне ще чакаш,
кога ще разбереш, че всияко било е игра?
Кога ще осъзнаеш, че мен ме има,
че обичам те и искам да съм с теб,
че искам да те прегръщам и наричам "любима",
кога ще усетиш моят копнеж?"
Имаш хиляди въпроси към мен,
а аз нямам отговор за тях
Живея в един отминал ден,
който е вече купчина прах
Не искам, не мога да спра
да го обичам, да вярвам, да горя
в една красива любов - мечта,
която все още живее в моята душа
Прости ми, че в теб любовта не намирам,
че друг е в моето изстрадало сърце,
че нямам сили него да проклиням,
че за мен той е любимото момче!
© Слънчево момиче Все права защищены