22 мая 2006 г., 09:38

Обичам люлякова пролет 

  Поэзия
610 0 1
  • Обичам люлякова пролет,
    когато вече всичко е в зелено!
    Когато птичките във полет,
    неспирно пеят тъй любовно.
    Чичопей отново пак засвири,
    врабчетата  са тъй немирни,
    въртят се, опашчици навирили,
    писукат като деца бъбриви.
    Прозорци и врати отворени -
    полъхва пролетна надежда.
    И люлякови аромати
    към мечти мислите отвежда.
    Обичам  в люляково утро,
    гледайки облаците бели,
    да виждам във лилаво
    мечтите си, от радост разцъфтели.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??